608 835 737

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ 


Provozovatel online svatebního tržiště: www.svatebnimatket.cz Mgr. Alice Malík Pilatíková uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Mgr. Alice Malík Pilatíková
 je registrována u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOU).Vaše data uváděná při regstraci prodejce a nákupu (jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, aj. (dále společně vše jen jako „osobní údaje“), jsou důvěrná, jsou chráněna a nejsou přístupná cizím osobám, výjimkou jsou přepravní společnosti, partneři v oblasti služeb zákaznické podpory (např. heureka.cz - služba Ověřeno zákazníky) a externí účetní kancelář. Zpracováním osobních údajů zákazníků může provozovatel pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Osobní údaje budou použity pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, příp. k marketingovým aktivitám vč. obchodních sdělení. Souhlas s uchováváním osobních údajů je na dobu neurčitou.

ODSTRANENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 

Na žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a provozovatel je již nadále nebude zpracovávat. Napište nám email  na adresu: alice@svatebnimarket.cz, nebo nás písemně kontaktujte: Mgr. Alice Malík Pilatíková , Dolany 337, Dolany 783 16. 

ODHLÁŠENÍ ZE ZASÍLÁNÍ INFORMAČNÍCH E-MAILŮ

Pokud chcete odstranit Vaši emailovou adresu z naší databáze pro zasílání novinek, apod., naleznete v těle emailu ve spodní části možnost odhlášení odběru. Po kliknutí na tuto možnost bude Váš email vyřazen. Nebo nám napište na info@svatebnimarket.cz a my Váš email odstraníme.  

Zpět nahoru
x
Tato stránka pro lepší zážítek z prohlížení stránek použivá soubory Cookies. OK